SKF vs VTV

PERSBERICHT SKF

 

Tafeltennissters SKF eerst thuis in halve finale Eredivisie Play Offs

Tegenstandster VTV eerder dit seizoen nog te sterk

De dames van SKF hebben zich zaterdag via een 4-0 overwinning tegen AnytimeFitness/Westa voor de halve finales van de Eredivisie Play Offs geplaatst.

In de halve finale komen de dames in een tweeluik uit tegen VTV/Silvery Dragon uit Nieuwegein, dat eerder dit seizoen nog te sterk bleek. Het thuisduel vindt plaats a.s. zondag 13 april, aanvang 14.00 uur. Begin mei volgt de return in Nieuwegein. Inzet is een plaats in de Eredivisie finale op zondag 18 mei in Hilversum.

Het bereiken van de finale zou een unieke prestatie zijn voor SKF. Maar voor het zover is, moet er nog wel wat gebeuren. Het verslaan van de Nieuwegeinse vrouwen zal in elk geval geen gemakkelijke opgave worden. Coach Kees Moers kan een beroep doen op Carla Nouwen, Alice Barendregt, Brenda Vonk en Tali Cohen. Voor VTV treden aan Dong Li, Marieke van der Kamp en Wen Cai Wang.

We hopen op een grote publieke opkomst. Om de sfeer te verhogen wordt de muziek verzorgd door DJ Stan en zal Henk Brouwer als speaker optreden. De gratis kop koffie/thee en befaamde roze koek voor de wedstrijd maken het feest compleet.

Beleef het mee en kom a.s. zondag vanaf 13.30 uur naar de SKF-arena aan de Wageningselaan 1a in Veenendaal! De toegang is gratis.