Overlijdensbericht Gerard Peelen

In vervolg op mijn eerdere bericht stuur ik hierbij nog nadere gegevens over de condoleance en de uitvaart van Gerard Peelen.

Correspondentieadres: IJsselstraat 10, 3433 BG Nieuwegein.

Gerard is opgebaard bij Rouwcentrum Noorderveld aan de structuurbaan 1 te Nieuwegein. Er is gelegenheid om afscheid te nemen op maandag 3 februari van 20:00 tot 20:30 uur.

De uitvaartdienst is op woensdag 5 februari om 14:00 in de bovengenoemde aula van het rouwcentrum. Aansluitend zal Gerard worden bijgezet in het familiegraf op de begraafplaats Noorderveld.

Na de teraardebestelling is er een samenzijn in Brasserie Het Raadhuis, Raadhuisplein 1, 3433 ZA Nieuwegein (Vreeswijk).

————————————————————————

Ik kreeg zojuist het droeve bericht dat VTV-oprichter en erelid Gerard Peelen afgelopen dinsdag is overleden.

Gerard zal altijd één van de pijlers blijven waarop onze vereniging staat. Hij was er vanaf het begin bij. In zijn jongere jaren speelde en trainde hij enthousiast mee. Zijn passie voor de sport en vooral voor de club was aanstekelijk voor velen, waaronder ik. Ik denk met plezier terug aan de vele trainingsuren die ik met hem heb gemaakt.

Na zijn pensionering is Gerard aan de slag gegaan met het beheer en het onderhoud van het VTV-gebouw. Dat deed hij met veel zorg en aandacht voor detail. Dankzij zijn inspanningen heeft onze accommodatie de tand des tijds zeer goed doorstaan.

Uiteindelijk kwam de periode dat Gerard het rustiger aan moest gaan doen. Hij is nog jarenlang een trouwe bezoeker geweest tijdens onze toernooien en competitiewedstrijden.
Zijn leven is nu voltooid. We nemen afscheid van een groot man, echtgenoot, vader, grootvader, clubman pur sang.

Zodra ik de rouwkaart binnen heb, geef ik wat meer details, maar ik kan je alvast het volgende laten weten:
Maandagavond is er een condoleance bij begraafplaats Noorderveld.
Woensdagmiddag om 14:00 is daar de uitvaart.

Ik wens zijn familie alle sterkte toe.

Met oprechte deelneming,
Bert van Schaik