Opknappen tafeltennistafels

Beste mensen,

VTV heeft een schenking ontvangen met als doel om een deel van onze tafeltennistafels op te knappen.

Woensdagmiddag 4 mei zal de firma Heemskerk drie van onze tafeltennistafels komen ophalen. Deze tafels worden voorzien van nieuwe tafelbladen.

De firma Heemskerk komt de opgeknapte tafels op dinsdagmiddag 10 mei terugbrengen.

We zullen het dus een kleine week met vijf tafels moeten doen in plaats van de gebruikelijke acht.

In de schenking is ook de aanschaf van een geheel nieuwe tafel begrepen. Ook die wordt dinsdagmiddag 10 mei afgeleverd. Dat stelt ons in de gelegenheid om een gebruikte tafel aan een goed doel te schenken. In deze nieuwsbrief van het Parkinsonfonds kun je lezen over Natascha van Leeuwen, wat tafeltennis voor haar betekent en over een grote wens van haar. Citaat uit de nieuwsbrief:

Als het aan Natascha ligt, komt PingPongParkinson ook naar Nederland. “Ik wil iedereen aan het tafeltennissen krijgen. Ik spaar voor een eigen pingpongtafel en -robot, zodat ik kan trainen wanneer ik wil. En voor de internationale toernooien waaraan ik graag wil meedoen, dus als iemand me wil sponsoren, zeg ik geen nee. Ik wil héél graag het kampioenschap winnen. Een mens mag dromen, toch?”

Het VTV-bestuur heeft de schenking dankbaar aanvaard en is zeer verheugd dat Natascha van Leeuwen op deze manier een stukje dichter bij haar droom komt.

 

Met  vriendelijke groeten, 

Bert  van Schaik