Nieuwjaarstoernooi voor de jeugd

Vrijdag 4 januari was er weer het Nieuwjaarstoernooi van VTV voor de jeugd van Midden-Nederland. Dit keer hadden zich niet zo veel deelnemers aangemeld. We konden 20 deelnemers verwelkomen. Voor de jeugd in groep 1 ( 1e en 2e klasse) hadden zich 7 deelnemers aangemeld en voor de jeugd in groep 2 (4e,5e en 6e klasse) waren het er 13.

De 1e groep speelde een 7-kamp. Hier werd gestreden op het scherpst van de snede. We hebben kunnen genieten van geweldig spannende en mooie partijen tafeltennis. Uiteindelijk bleek de laatste wedstrijd van de poule, hoe hadden we het zo kunnen treffen, de echter finale van deze 7-kamp. Met een 3-2 overwinning op Jorrit van der Kooi(VTV), mocht Tim Broekema(VTV) zich dit jaar de winnaar noemen.

De 2e groep was ondervedeeld in een 6-kamp en een 7-kamp. In de 6-kamp was Pieter Bakers(VTV) de beste met op de tweede plaats Koen Broekema(VTV). In de 7-kamp was Elroy Pijnenburg(Almeerspin) verreweg de sterkste met op de 2e plaats Timucin Stam(VTV). Na de kruisfinales zouden de prijzen verdeelt gaan worden door Elroy en Timucin. Elroy Pijnenburg mocht zich na deze finale de winnar van de B-groep noemen voor 2013. Volgend jaar zal hij gezien zijn spel, met de A-groep mee gaan doen. Na de prijsuitreiking hebben we met zijn allen lekker patat, kroketten en fricandellen gegeten, waarna iedereen weer huiswaarts kon gaan. Wat een gezellig en vooral sportief gezien heerlijk toernooi was het dit jaar toch weer. Volgend jaar op 3 januari 2014 hopen we weer hetzelfde toernooi te organiseren voor de jeugd van Midden Nederland. Jullie kunnen deze datum alvast noteren.

Aanwezige ouders hebben na afloop geholpen met het weer in orde maken van de kantine, waarvoor dank, tevens hartelijk bedankt Joke Broekema, Joop Abels en Manon en Tineke Buijtendijk voor de hulp rondom het toernooi en de barbezetting.

Groeten,

Hendrik van Rooijen