Maximale score tegen Avanti brengt VTV/Jinbu Europe net niet naast Dozy Den Helder

Het was weer prettig vertoeven in het VTV-home op het Helmkruid in Nieuwegein-Zuid. De thuiswedstrijd van VTV/Jinbu Europe tegen Avanti had een extra feestelijk tintje vanwege de introductie van Chana van der Venne als nieuw teamlid van VTV. Chana kwam deze dag nog niet in actie, maar haar debuut in de eredivisie zal niet lang meer op zich laten wachten.

De VTV-dames gingen voor de volle winst. Sanne de Hoop, Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen slaagden met glans in deze missie. Het team van Avanti, wat vorig seizoen als tweede promoveerde vanuit de eerste divisie, kon in sommige games aanklampen, maar zag pogingen op meer voortijdig stranden.

VTV/Jinbu Europe verstevigde haar derde plaats op de eredivisie ranglijst. Dozy Den Helder hield door de 4-2 overwinning op FysioScheepje/SKF met één punt voorsprong de tweede plaats vast.

VTV/Jinbu Europe bedankt haar trouwe supporters voor hun aanwezigheid en support.
De wedstrijd was ook live te volgen op ons Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein. Het terugkijken van de video is even geblokkeerd geweest vanwege een auteursrechtenclaim op de achtergrondmuziek. Dit probleem is diezelfde avond verholpen.

VTV (N) 1 Avanti   6 – 0
Sanne de Hoop – Rian Nijdam 3-0 (2,2,6)
Jacintha de Hoop – Nena Zantman 3-1 (9,-9,10,3)
Vera van Boheemen – Christel Petiet 3-0 (5,9,10)
Sanne de Hoop – Nena Zantman 3-0 (7,1,7)
Vera van Boheemen – Rian Nijdam 3-0 (0,8,6)
Jacintha de Hoop – Christel Petiet 3-0 (3,4,1)

http://www.vtv-nieuwegein.nl
https://vtvcentrecourt.jimdo.com/
https://www.instagram.com/vtv_nieuwegein/
https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein

 

Tags: