Koppelklaverjassen op zaterdag 29 september 2012

Aanstaande 29 september is de eerste avond koppelklaverjassen. Op deze avond spelen weer drie bomen klaverjas met een vaste koppelgenoot. Dit is de eerste avond in een reeks van zes. Aan het eind van deze competitie, in het voorjaar van 2013, nemen we de 4 beste resultaten als totaal. Je kunt dus wel eens een keertje niet, door wat voor omstandigheden ook, geen punt bij VTV,  de beste 4 resultaten worden opgeteld. Dan vallen de niet gespeelde avonden gewoon af. Wel het verzoek, om steeds met dezelfde partner te kaarten. Dat maakt het voor de organisatie wat makkelijker met de totaaltellingen.

In het voorjaar van 2013 hebben we de 6e avond, waar de prijzen zullen worden verdeeld. Op elke avond krijgen de koppels die eerste en tweede zijn geworden een prijs. Op de slotavond zullen we een kleine verloting houden met zoals te doen gebruikelijk, mooie prijzen, welke gedeeltelijk beschikbaar zijn gesteld door onze sponsors, Plus van Loon en Keurslagerij Stekelenburg.

Genoeg redenen dus om gezellig op de zaterdagavonden niet naar de TV te kijken maar gezellig te komen klaverjassen bij VTV.

29 september , 27 oktober en 24 november zijn de zaterdagen om te onthouden. Op vrijdag 21 december hebben we dan uiteraard ook nog het individuele klaverjastoernooi in verband met de Kerst. De 3 zaterdagen in 2013 weten we begin januari. We houden jullie op de hoogte.

Datum voor de 1e avond:  Zaterdag 29 september aanstaande

Aanvang:  Om 20:00 uur

Kosten:  4 euro per persoon, dus 8 euro per koppel

Waar:  Uiteraard hier in ons eigen TT-centrum Helmkruid 9

Het inschrijfformulier hangt op het prikbord.

Komt dus allen.

Albert, John en Hendrik