Klaverjassen seizoen 2019/2020

Hallo, klaverjassende VTV’ers  en andere liefhebbers van dit nooit vervelende kaartspel. Klaverjassen is gewoon gezellig. Daarom nodigen wij jullie uit om het komende seizoen met ons te komen klaverjassen bij VTV aan het Helmkruid 9, in onze super gezellige kantine. Ook wanneer je familie, vrienden of kennissen hebt die van klaverjassen houden, neem ze gerust mee, ze zijn ook van harte uitgenodigd. Normaal startten we in de maand september, maar dan zijn er behoorlijk veel mensen verhinderd ivm vakantie.

Dit seizoen spelen we daarom op de drie ipv 4 volgende vrijdagavonden om 20:00 uur. Vrijdag 4 oktober, vrijdag 15 november en Kerstklaverjassen op de vrijdag voor Kerst, 20 december. Op deze avond hebben we dan uiteraard ook weer een gezellige verloting, met op de Kerst toegespitste prijzen. (4 lootjes voor 1 euro) . We spelen op zijn UTREGS,  zoals alle voorgaande andere jaren en in competitievorm. De deelnemers moeten dan minimaal 3 maal hebben meegedaan, met de kanttekening dat aan het einde van de competitie de 3 hoogste resultaten worden opgeteld. Dan zijn er mooie eindprijzen voor de nummers 1,2 en 3. Per avond is er voor de nummers 1 en 2 én voor de poedelprijs een prijs. De toegang voor deze avonden is €  4,00 én we spelen NIET met het mes op tafel.

Na de schoolvakantie zullen wij de inschrijfformulieren weer op het publicatiebord hangen. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd terecht bij Cindy of Hendrik van Rooijen.

cindyvanrooijen@live .nl  of  hvanrooijen@casema.nl

Graag tot op de avonden zoals aangegeven. Het kan zijn, de competitie-indeling is nog niet bekend, dat de data in oktober en november samenvallen met drukke competitieavonden, dan kunnen deze dat nog worden aangepast, maar dat laten wij tijdig even weten.

De klaverjascommissie