Klaverjassen seizoen 2018/2019

Hallo, klaverjassende VTV’ers en andere liefhebbers van dit nooit vervelende kaartspel. Klaverjassen is gewoon gezellig. Daarom nodigen wij jullie uit om het komende seizoen met ons te komen klaverjassen bij VTV aan het Helmkruid 9, in onze super gezellige kantine. Ook wanneer je familie, vrienden of kennissen hebt die van klaverjassen houden, neem ze gerust mee, ze zijn ook van harte uitgenodigd.

Dit seizoen spelen we op de volgende vrijdagavonden om 20:00 uur. Vrijdag 14 september, vrijdag 26 oktober, vrijdag 23 november en Kerstklaverjassen op de vrijdag voor Kerst, 21 december. Op deze avond hebben we dan uiteraard ook weer een gezellige verloting, met op de Kerst toegespitste prijzen. (4 lootjes voor 1 euro) .

We spelen op zijn UTREGS, zoals alle voorgaande andere jaren en in competitievorm. De deelnemers moeten dan minimaal 3 maal hebben meegedaan, met de kanttekening dat aan het einde van de competitie de 3 hoogste resultaten worden opgeteld. Dan zijn er mooie eindprijzen voor de nummers 1,2 en 3. Per avond is er voor de nummers 1 en 2 én voor de poedelprijs een prijs. De toegang voor deze avonden is € 4,00 én we spelen NIET met het mes op tafel.

Voorjaar 2019
Om de competitie compleet te maken zijn hier, zoals eerder beloofd, de 4 data voor het klaverjassen in dit voorjaar. Wij nodigen jullie dan ook uit op de volgende vrijdagen:
1 februari, 8 maart(dus ná het carnaval), 12 april (paaskaarten) en de slotavond, dus met verloting en winnaars van de eindprijzen op 17 mei aanstaande.

Voor wat betreft de inschrijving: op het bord naast de ingang van de bestuurskamer hangen wij het inschrijfformulier.
Je kunt je eventueel ook opgeven op emailadres hvanrooijen@casema.nl

Graag tot op de avonden zoals aangegeven.
De klaverjascommissie