Klaverjascompetitie

Hallo allen.

Hier toch nog een berichtje over de klaverjascompetitie 2012/2013. Ik ben helaas nog niet in staat geweest om een verslagje te maken van de finaleavond van 28 juni. Sorry, maar tafeltenniszaken slokten een hoop tijd van me op.

De finaleavond was een gezellige avond met 24 deelnemers. Geweldig 6 tafels. Dat is waar we voor gaan in de toekomstige klaverjasavonden in de competitie 2013/2014. De sfeer was in ieder geval heel goed. Na drie boompjes hebben we eerst nog een geweldige verloting gehad. De opbrengst is uiteraard weer gegaan naar de club. Daarna was het wachten op de uitslag van deze avond en de totaalstand na de drie beste resultaten.  Het werd een van ” Thienenavond” in ieder geval. De drie eersten waren:

Marijke van Thienen met   5648!!!  punten op de 2e plaats Freek van Doorn met 5314 punten en als derde eindigde Thea van Galen met 5262 punten. Door dit resultaat was de einduitslag van de competitie echt wel verrassend.  De drie beste resultaten van de deelnemers werden bij elkaar opgeteld. Hierdoor was de volgende eindstand ontstaan:

1. Marijke van Thienen  2. Thea van Galen 3. Hendrik van Rooijen. Een echte van Thienenavond dus. Gefeliciteerd.

De vleesprijzen waren zoals gewoonlijk verzorgd door onze eigen clubslager, Slagerij Stekelenburg en de andere prijzen waren ook deze keer weer verzorgd door onze eigen clubsupermarkt Plus van Loon. Richard en Christ, weer van harte bedankt voor jullie medewerking. Volgende competitie hopen we weer gebruik te maken van jullie diensten in ieder geval.

Iedereen die deze competitie heeft meegedaan: Bedankt voor jullie enthousiasme en deelname, tot volgend seizoen graag en iedereen goeie vakantie en veilig weer terug.

 

De Kaartcommissie