Kerstklaverjassen

Hallo VTV-ers c.q. klaverjasliefhebbers.

Wij als klaverjascommissie nodigen jullie weer van harte uit voor het Kerstklaverjassen. Op vrijdag 19 december is het weer zover. Ook dit jaar hebben we extra mooie prijzen tot onze beschikking. Buiten de vleesprijzen, welke worden verzorgd door onze eigen VTV-slager Richard Stekelenburg,  hebben we extra enkele elektrische apparaten in zowel de kaartuitslag als de verloting zitten. Te weten een elektronische keukenweegschaal een handmixer en een broodrooster. Redenen genoeg dus om 19 december te noteren in je agenda en naar het Helmkruid 9 te komen. Het resultaat van deze kaartavond telt uiteraard ook weer mee in de totaalstand van de klaverjascompetitie. Misschien wel handig om voor het jaar 2015 al te noteren dat de volgende avonden al staan genoteerd: vrijdag 6 februari, vrijdag 27 maart, vrijdag 24 april en vrijdag 22 mei.

De avonden beginnen om 20:00 uur, het inschrijfgeld is €  4,00.

19 December is er zoals gezegd ook een verloting. Laten we er samen een leuke, gezellige maar vooral drukke avond van maken. U bent dus in grote getale uitgenodigd!!!

Het inschrijvingsformulier hangt reeds in de kantine, maar je kunt je ook opgeven via de mail bij h.buijtendijk@hccnet.nl

Dus allemaal noteren: vrijdag 19 december aanstaande om 20:00 uur klaverjassen bij VTV aan het Helmkruid 9.

Namens de klaverjascommissie

 

Hendrik van Rooijen