Kerstklaverjassen bij VTV

Vrijdag de 21e december kunt u weer komen klaverjassen bij VTV aan het Helmkruid. We hebben dan Kerstklaverjassen met mooie vleesprijzen voor de nummers 1 t/m 3. Daarnaast hebben we ook nog prijzen voor de nummers 4 t/m 10 !!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeggen we als organisatoren. Er staan al wel behoorlijk veel deelnemers op de lijst(25), maar we hebben er in ieder geval nog 3 nodig om 7 tafels te hebben, dus wees gerust welkom. Voor de inschrijving hoeft u het niet te laten. Kosten zijn maar 4 euro per persoon!! Dat is toch niets voor een gezellig avondje Helmkruid 9? Verloting is er ook ! 4 Lootjes voor 1 euro.

Bovendien kunt je nog makkelijk meedoen met de competitie 2018/2019. De beste 3 resultaten tellen en we kaarten nog in 2019 zeker 4 maal en mogelijk 5 maal, dus…………..??????? Ook competitiespelers bij het tafeltennis zijn van harte welkom, want de competitie is toch afgelopen. Wat kun je dan doen op je vrije vrijdagavond zonder competitiezorgen? Heerlijk relaxed gaan klaverjassen bij je VTV! Verras ons met een super opkomst!!!

De klaverjascommissie.