GROTE SCHOONMAAK VTV

IMG_0268 IMG_0269

Ook de bar wordt schoongemaakt

Ook de bar wordt schoongemaakt

IMG_0271 IMG_0272 IMG_0273 IMG_0274 IMG_0275 IMG_0276 IMG_0277 IMG_0278 IMG_0279Afgelopen zaterdag was het grote schoonmaak bij VTV. Ons clubhuis ziet er na deze grote schoonmaakactie weer als nieuw uit. Van doucheruimte en toiletten, tot keuken, berging en bestuurskamer, alles is grondig gereinigd. We kunnen wel spreken van een zeer groot succes. Alles ruikt weer lekker fris. Ook de bovenkanten in de zaal zijn zelfs uitgezogen.

Om 11.00 uur zijn we gestart met eerst een kop koffie of thee. Daarna hebben we aan de hand van beschrijvingen van de werkzaamheden die gedaan moesten worden allen de handen uit de mouwen gestoken en werd er keihard schoongemaakt. Om 15:00 uur moest iedereen de kantine uit, gelukkig was het droog weer, want de vloeren van de kantine, achter de bar en de keuken werden geschrobd en gedweild. Snel nog even een drankje mee naar buiten en uiteindelijk kwamen Eric en Elly, onder luid applaus naar buiten. Toen was alles geschrobd. Om 16:00 uur kon iedereen weer naar binnen, kwamen de andere vrijwilligers naar VTV, werd er nog een drankje gedronken en ging om 16:30 uur het vuur in de BBQ’s . Iedereen heeft nadien genoten van een heerlijke BBQ-maaltijd van Keurslagerij Stekelenburg. Om 20:00 uur was iedereen weg en hadden we allemaal nog tijd om uit te rusten, want iedereen wist wel wat ze hadden gedaan

Nu nog de nieuwe vloer in de zaal. De betonvloer, helemaal egaal, ligt er inmiddels netjes bij. Deze week de kunststofvloer er nog in, zodat we per 31 augustus open kunnen met een tiptop zaal en clubhuis.

Hierboven enkele foto’s van de schoonmaak aktie.

Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt, hartelijk dank in ieder geval. Bij een volgende schoonmaakactie hopen we weer op jullie hulp en eventueel ook andere vrijwilligers natuurlijk.