Geslaagde mini-meerkampen

Wat een fantastische dag was het afgelopen zaterdag. De jeugd bij de vereniging is mooi aan het groeien en een vijftal jeugleden (Pim, Matthijs, Stephan, Felix en Juul) was afgereisd naar Bijmaat in Huizen waar ze een mini-meerkamp gingen spelen. Voor Felix en Stephan was het de eerste keer dat ze meededen en voor Matthijs de tweede keer. Een beetje spannend maar ook erg leuk.

Het was een drukke, warme en een ietwat rommelig meerkamp, maar dat mocht de pret niet drukken. Matthijs zat in de kleinste poule en werd na drie wedstrijden gewonnen te hebben, tweede. Knap gedaan en wat is hij gegroeid na de vorige keer.

Stephan stond te stralen achter die tafel en kwam in een flow van plezier, bewoog fantastisch en met gerichte slagen won hij alle wedstrijden in de poule.
Hij mocht dus ook met de eerste prijs naar huis!

Felix was met zijn poule het langste bezig en het was een lange dag, maar wat stond hij daar toch lekker en met veel plezier te ballen. Heerlijk om te zien.
En ook Felix liet zien dat de trainingen van Willem z’n vruchten afwerpt. Hij won er vier van de vijf wedstrijden en werd tweede in de poule.

Pim en Juul zaten in zwaardere poules en kijken ondanks verlies toch met veel plezier op de dag.

Het was een gezellige en mooie dag. Voor ons begeleiders (Jasper en Tobias) was het best druk om ze allemaal te coachen, maar we hebben er van genoten en zijn onze vijf kanjers erg dankbaar (en stiekem ook erg trots) voor deze mooie dag.

Door: Jasper Eijpe