Familietoernooi 2012

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2012
10:30 - 17:00

Locatie
Helmkruid

Categorieën


Het komt er weer aan! Het traditionele

 met aansluitend de altijd gezellige en lekkere barbecue, verzorgd door onze eigen keurslager Richard Stekelenburg

Wanneer?
zondag 10 juni 2012

Aanvang
toernooi 10.30 uur (zaal open 10.00 uur); barbecue ca. 17.00 uur

Waar?
In ons eigen VTV gebouw aan het Helmkruid

Deelname
Aan dit toernooi kunnen teams van twee spelers meedoen. Eén van de twee spelers moet lid zijn van VTV. De andere speler kan een introducé of familielid zijn. Een team bestaat uit een eerste en een tweede speler. Aan het tafeltennisniveau van de eerste speler wordt geen limiet gesteld. Het niveau van de tweede speler mag niet hoger zijn dan zesde klasse senioren of vierde klasse jeugd. Teams waarvan beide spelers voor VTV in de competitie uitkomen, worden niet geaccepteerd.

Inschrijving
In het VTV-gebouw hangt een inschrijfformulier, waarop de teams zich kunnen aanmelden. Deelname aan dit toernooi is gratis. De inschrijving sluit op woensdag 6 juni 2012 of op het moment dat het toernooi is volgeboekt. Maximaal 32 teams kunnen deelnemen.

Je kunt ook een E-mail sturen naar hjcvscha@zonnet.nl. Vermeld in het bericht de namen van beide spelers. Graag ook aangeven wie meedoen met de barbecue.

Speelwijze
Een teamwedstrijd bestaat uit drie games. De eerste game wordt gespeeld door de eerste spelers van elk team. De tweede game gaat tussen de tweede spelers. De derde game is het dubbelspel. Bij aanvang van de derde game serveert de eerste speler op de eerste speler van het ontvangende team. Als één van de twee teams in de derde game 5 punten hebben gescoord, wijzigt het ontvangende team de ontvangstopstelling.

In de eerste wedstrijdronde spelen de teams om de plaatsing in de niveaus A, B en C. Vervolgens worden voor alle niveaus klassementwedstrijden gespeeld. Het toernooi wordt zodanig opgezet dat alle teams ongeveer evenveel wedstrijden spelen.

Prijzen
Per niveau A, B en C worden twee prijzen uitgereikt.

Toernooileiding
Bert van Schaik, telefoon 030 – 287 10 50

Barbecue
Na afloop van het familietoernooi wordt er een barbecue georganiseerd. Hiervoor moet u zich apart inschrijven. De barbecue kost € 10,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8,00. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen mee te doen met de barbecue, dus ook leden van de Dynamic Tennis groep zijn van harte uitgenodigd om te komen eten en kennis te maken met de overige leden van VTV!