Even voorstellen: Mark Heemskerk

Beste clubgenoten,
Als kersverse VTV-er kreeg ik van onze voorzitter John de gelegenheid om mij kort voor te stellen, wat ik langs deze weg graag doe. Mijn naam is Mark Heemskerk, bouwjaar 1976 en woonachtig te Breukelen. Mijn beschikbare vrije tijd besteed ik naast tafeltennis aan mijn hobby’s Abe (8) Lisa (6), Naomi (3) en Suzanna (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde). Middelen om deze dure hobby’s te bekostigen probeer ik te verkrijgen met mijn werk als advocaat (advocatengrappen zijn welkom). Daarnaast werk ik aan de universiteit, waar ik onder meer les geef en onderzoek doe.

Na een kampioenschap in de 3e divisie bij SVE deed Mark van Werkhoven mij een aanbod dat ik niet kon weigeren om de 2e divisie bij VTV te veroveren op weg naar eeuwige roem en gladiolen. Komend seizoen moeten die hooggespannen verwachtingen ingelost worden. Ik zie jullie graag bij VTV.

Sportieve groeten, Mark

MarkHeemskerk