Eerste ronde Bekercompetitie 2015

Hoewel de statistieken uitwijzen dat wij pas in 2018 weer in de buurt van de prijzen komen, zijn de beide vorig jaar zo succesvolle teams van VTV toch weer op jacht gegaan naar de cup met de grote oren.

VTV 1 (Willem Bakers, René Derksen, Patrick Eling, John van Hoeven, Michel Leenders, Manfred Meerveld en Frank van Schaik) verloor vorig jaar in een bloedstollende ½ finale met 9-10 van VTV 2.

VTV 2 (Irene Aangeenbrug, Nico Blok, Laura Daatzelaar, Jasper Eijpe, Marco Langerak, Jörgen Verberne en Peter van Zomeren) haalde zelfs de finale en verloor daarin eervol met 6-10 van het zeer sterke ELAN 1.

Dit jaar beet VTV 1 op donderdag 30 april het spits af in een uitwedstrijd tegen Maarssen 2. Patrick, John, Manfred en Frank behaalden daarbij een klinkende 3-15 overwinning
Op vrijdag 1 mei volgde VTV 2, dat in een thuiswedstrijd eveneens met 15-3 UTTC 2 aan de zegekar bond. Dit gebeurde in de volgende opstelling: Irene, Laura, Marco en Peter.

De volgende ronde in de poulewedstijden luidt als volgt:
8 mei: VTV 1 – Traiectum 2
12 mei: Hoogland 3 – VTV 2

Wij houden u via de diverse (social) media van VTV op de hoogte van de belevenissen van onze beker-buddies. Nog beter is het als u zelf komt kijken en onze beide bekerteams komt aanmoedigen.

Michel Leenders & Peter van Zomeren.