Een warme winter voor Het Vergeten Kind. Help je mee?

Heel  veel VTV-ers weten het inmiddels: mijn dochter Manon is altijd creatief bezig. Na het haken van dekens voor Oekraïense vluchtelingen, heeft ze een nieuw goed doel gevonden om voor te haken/breien/borduren: Stichting Het Vergeten Kind . Blog met extra informatie: https://espiratie.today/oeranje-126/

Stichting Het Vergeten Kind komt op voor kinderen uit onveilige thuissituaties, die zich vaak ongewenst, ongeliefd en eenzaam voelen. Deze kinderen lopen een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Ook 3FM Serious Request komt in actie voor vergeten kinderen: de opbrengst van “Het Glazen Huis” wordt dit jaar gedoneerd aan deze Stichting!

Om nog heel veel meer sleutelhangers te kunnen maken en warme dekens en gezellige mutsen en sjaals, is Manon op zoek naar wol of katoen. Kleine restjes, grotere restanten, dunne of dikke wol of katoen, Manon kan alles gebruiken en wordt overal blij van! Zo kan zij lekker creatief zijn en de opbrengst gaat naar de vergeten kinderen.

Heb je zelf geen wol, maar ken je wel iemand die van handwerken houdt en wellicht nog wat restjes overheeft (bijvoorbeeld (schoon)moeder/oma/ tante/buurvrouw, het maakt niet uit), dan zou Manon heel blij zijn als je dat wilt inleveren in een doos die in de bestuurskamer komt te staan. Ik neem het dan voor haar mee en dan kan zij weer aan de slag.

Alvast heel erg bedankt!.

Hartelijke groeten, ook namens Manon

Tineke Buijtendijk