Dubbeltoernooi vrijdag 1 maart aanstaande.

Op vrijdag 1 maart aanstaande organiseren we weer het dubbeltoernooi.

Vorig jaar was het een groot succes, m.n de vrijdagavond sprak de deelnemers wel aan, vandaar  dus wederom de keuze voor deze avond. Het dubbeltoernooi is, laat daar geen misverstand over zijn voor iedereen die lid is van VTV!!!!!! Dus senioren die competitie spelen, maar ook sporters overdag, recreanten en jeugdleden zijn van harte welkom. Wanneer je geen dubbelpartner hebt kun je je ook opgeven, dan kunnen we als organisatie een dubbelpartner toewijzen, want er zullen waarschijnlijk meerdere leden zijn die geen dubbelpartner hebben.

Je kunt je opgeven, individueel of per koppel, op het inschrijfformulier op het prikbord in de kantine of bij Tineke Buijtendijk :  vtv-secretariaat@hotmail.com

Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden en de eerste bak koffie of thee is gratis.

De sluitingsdatum van de inschrijving is: 22 februari, of eerder indien het toernooi is volgeboekt. Inschrijving via email wordt via email bevestigd.

De aanvang van het toernooi zal zijn om 20:00 uur. Einde???? Niet bekend. Hangt uiteraard af van het aantal deelnemers. Vorig jaar was het reuze gezellig, dus komt massaal op 1 maart aanstaande.