Dames VTV/Silvery Dragon begint aan een nieuw avontuur in de eredivisie

Dames VTV/Silvery Dragon begint aan een nieuw avontuur in de eredivisie met een mix van ervaren speelsters en talentvolle speelsters!!

Na vorig weekend behoorlijk getraind tijdens trainingsweekend zijn de dames van VTV er helemaal klaar voor de strijd voor het Nederlands kampioenschap in de Eredivisie

Vera van Boheemen is bij de selectie toegevoegt, zij is ooit begonnen bij VTV, ze heeft hiervoor in Veenendaal gespeelt bij SKF, daar heeft ze op het hoogste niveau in de jongenscompetitie gespeeld. Ze is nu terug bij VTV ze is pas 14 jaar oud. Zij is een talentvolle verdedigster, heeft ook afgelopen zomer in Italie de EJK (Europese jeugdkampioenschappen) bij de cadetten, ze werd daarbij gecoacht door haar trainster Mirjam Hooman.

Daarbij hebben we Marieke van de Kamp, speelde vorig jaar ook in dit team, zij is 18 jaar oud, talentvolle aanvalster.

Natalia Balicka een goede speelster uit Polen dat al 2 jaar in Nederland woont, zij is 28 jaar oud. Zij heeft een brok met ervaring, heeft in de topcompetitie van Polen gespeeld.

Compleet gemaakt met 1 van de beste speelsters van Nederland Li Dong, beste verdedigster van Nederland, individueel kampioen in 1999. Zij had het idee om vorig jaar bij VTV te komen spelen met een team in de eredivisie. Zij is tevens coach van dit sterke team.

Bijgestaan met teammanager Arjan van der Linden, goede kennis van Li Dong zal dit team strijden naar het kampioenschap van Nederland.

Volgende week zondag 14 september zal de 1e wedstrijd zijn om 14.00uur in het tafeltenniscentrum aan de Helmkruid 9 te Nieuwegein.
Tegen de topper en landskampioen van vorig jaar Dozy/Den Helder