CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2012

Afgelopen zaterdag zijn de clubkampioenschappen 2012 gespeeld. Bij de senioren was het een matige opkomst.  We misten eigenlijk best ook wel deelnemers van de afdelingen Senioren Overdag en de Recreanten. Om misschien een misverstand uit de weg te ruimen, ook jullie kunnen gewoon meedoen hoor!!  In 2 zevenkampen werden er voorrondes gespeeld, waarna er in de middag een verdeling van A,B en C spelers was gevormd. In deze 2 vijfkampen in de A en B-poule en een vierkamp in de C-poule werd er om de clubeer gestreden. In de A-poule werd het een daverende verrassing: Arman Bashtbavian won het clubkampioenschap voor Harmen van den Berg en Jörgen Verberne, de clubkampioen van 2011. In de B-poule veroverde Frank van Schaik de titel met als goede tweede Frank van der Velde. In de C-poule won Wim Hartog, met als verrassende tweede Herman Seghers. Hij speelt de laatste tijd alleen Dynamic tennis, dus was dit best als een grote verrassing aan te merken.

De jeugd was met 10 deelnemers goed vertegenwoordigd en ook hier werd er op het scherpst van de snede gestreden voor elke bal. Na de ochtendschifting werd er s’middags gespeeld in een A en een B-poule. Zowel in A-poule als de B-poule was de familie Broekema oppermachtig. In de A-poule pakte Tim de titel, gevolgd door Jorrit van der Kooi als tweede. In de B-poule was de titel voor Koen Broekema met als tweede Nevin van Hattum. Elisa was jarig op deze dag. Zij trakteerde ons dan ook op een lekkere koek en een consumptie. Nogmaals gefeliciteerd en bedankt Elisa en familie.

Eindstanden:

Jeugd A-Poule  1. Tim Broekema 2. Jorrit van der Kooi 3. Willem Bakers 4. Alexander Smidt 5. Timucin Stam

Jeugd B-poule  1. Koen Broekema 2. Nevin van Hattum 3. Tommy de Kruijf 4. Elisa Pham 5 Jorden Hoogwout (kersvers lid en direct lekker gespeeld Jorden)

Senioren A- Poule  1. Arman Bashtbavian 2. Harmen van den Berg 3. Jörgen Verberne 4. John van Hoeven 5. Patrick Eling

Senioren B-Poule  1. Frank van Schaik 2. Frank van der Velde 3. Irene Aangeenbrug   4. Laura Daatzelaar  5. Arjan van Rooijen

Senioren C-Poule  1. Wim Hartog  2. Herman Seghers 3. Karel Mikx 4. Hans Tak

Bij de volgende clubkampioenschappen rekenen we zeker op meer deelnemers dan deze keer.

Groeten,

John van Hoeven en Dick Maaswinkel  (organisatie)