Clinics voor basisscholen en basisschooltoernooi

In de maanden januari en februari geven VTV en TTVN clinics aan de groepen 6,7 en 8 in Nieuwegein.
Ieder neemt een gebied van Nieuwegein voor zijn rekening.
Als afsluiting organiseren we in samenwerking met SportIDNieuwegein een basisscholentoernooi op dinsdag 23 februari bij VTV.

Tafeltennisverenigingen TTVN & VTV bereiden basisschool leerlingen voor op tafeltennis toernooi

Nieuwegein – Sport ID Nieuwegein organiseert samen met tafeltennisverenigingen TTVN & VTV kennismakingslessen voor basisschoolleerlingen in de groepen zes tot en met acht uit Nieuwegein.

De trainers van de verenigingen gaan bij ruim 20 scholen langs om de kinderen enthousiast te maken voor het tafeltennistoernooi wat plaats vind in het clubgebouw van VTV op dinsdag 23 februari. Op maandag 11 januari is een start gemaakt met de eerste tafeltennis lessen. De kinderen werden enthousiast gemaakt met verschillende leuke tafeltennis vormen. Met veel plezier werd geoefend met mikken, overslaan en kleine partijtjes spelen. Op vrijdag 19 februari vinden de laatste lessen plaats.

Extra oefenen.
De kinderen kunnen naast de lessen tijdens schooltijd ook nog extra oefenen voor het toernooi bij het naschools sport aanbod op donderdagmiddag in Sporthal de Waterlelie in de periode van 14 januari t/m 18 februari van 15:15 – 16:15 uur. Of op woensdagmiddag 3 en 10 februari van 14:00 – 15:00 uur in gymzaal De Driemaster.

Inschrijven voor het toernooi of voor meer informatie ga naar www.sportidnieuwegein.nl of neem contact op via info@sportidnieuwegein.nl of tel. 030-600 4261.