Kampioensteams voorjaar 2012


Team 11: v.l.n.r. Rico Wilpstra, Anita van Hooff, Anthon Smidt en Arjan van Rooijen
Niet op de foto: Henk van Schaik en Dick Maaswinkel

Team 11 werd kampioen in de 4e klasse. Voor Rico en Arjan was dit het eerste kampioenschap, de overige spelers hebben al eerder in hun carrière deze zoete smaak mogen proeven. Al in ronde 9 van de competitie werden de spelers kampioen. In totaal behaalden zij 76 punten, maar liefst 15 punten meer dan de nummer 2, Woerden 6. Goed gedaan, dame en heren!

 


Team 13: v.l.n.r. Hendrik van Rooijen, Albert Haagsman, Mirjam Vervuurt, Richard Stekelenburg en Annemiek Kranenburg

Dit team is vorig seizoen (voor het eerst sinds jaren) uit de 4e klasse gedegradeerd. Ze begonnen uiterst voortvarend met 45 punten uit 5 wedstrijden. In de 8e ronde konden ze al kampioen worden, maar die wedstrijd verloren ze met 4-6 van SVE 9. Uiteindelijk werden ze met 78 punten kampioen, 15 punten voorsprong op de nummer 2, UTTC 12. Een prima prestatie van deze dames en heren!

 

 


Team 16: v.l.n.r. Nic Kuyf, Silvestro Russo, Catherine Lemesle, Karel Mikx en Theo van Velzen

Team 16, voortkomend uit de recreantengroep op donderdagavond, speelde dit seizoen pas voor de tweede keer competitie. De percentages waren verbluffend: Nic 100%!!, Karel 86%, Silvestro 76%, Theo 60% en Catherine 33%. Al na 9 competitieronden werd het kampioenschap behaald. In totaal maar liefst 79 punten, 9 punten meer dan de nummer 2, Otio 3. Prima resultaat, dame en heren!